Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Subscribe RSS

 5. kierros,Nokia
06.09.2011 12:20 | Kimmo

 3.9 Nokian kierros.

Kotikierros,jo talvella aloitetun suunnittelun tulokset testattaisiin tänään noin järjestely puolella.

Steelnuts pääsi lähtemään 1 pisteen sarjajohdossa mutta sarjatilanteen ollessa niinkin tiukka mitä se oli,mestaruuden voittaisi viimeisen kierroksen voittaja eli minkäälaiseen varmisteluun 1 pisteen turvin ei ollut varaa.Sarjan pronssisija oli jo varmistettu.

Aamun pienen sähläilyjen jälkeen saatiin paikat kuntoon ja joukkueita valui paikalle.

1. Peli Steelnuts-Spu Tässä pelissä oli mahdollisuus ottaa todella hyvä startti turnaukseen ellei jopa tiukka kiinnitys turnauksen voittoon.Tilanne oli tiedossa myös Spun puolella ja hieman odoteltiin että he hakisivat tasuria koska yhteenkään tappioon ei ole varaa.Suunnitelmien mukaan otettiin alkupeli rauhallisesti mutta hyvän paineen ansiosta pelin loppu puolella päästiin pienoiseen hallintaan ja hoputin oikeaa laitaa enteenpäin koska se laita oli lähes tyhjä.Puristamalla sieltä pakotettaisiin myös vastustaja panostamaan siihen laitaan mikä avaisi mahdollisuudet meidän vasemmalle laidalle.Rynnistys ei aivan riittänyt vaan Spu:n puolustus kesti,aika loppui ja tasapeli.Voitto oli kuitenkin pienen onnistumisen päässä.

2. Peli  Steelnuts-DMW omien pelaajien vaatimuksesta rauhoitettiin peliä.

Tiukka peli.Loppu sekunneilla taisi olla niin että Steelnutsien puoli oli tyhjä mutta vastustaja ei huomannut ja aika loppui,tasapeli.

3. Peli  Steelnuts-Polar paintball Vastaan asettui sarjan häntä joukkue mutta minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei vain ollut varaa.Voitto maksimi edt pisteillä.Oma peli kello reistaili(käyttäjä vika) ja luulin että peli aika on aivan lopussa ja iski pieni paniikki.Tästäkö se lähtee?

4. Peli Tauon jälkeen vastaan astuu Keräilyerä.Voitolla tästä päästään pitkälle mutta kaikki on tiukassa jopa tasuri.Perus rauhallinen aloitus kaikki turvassa suojille ja rauhallinen eteneminen.Aavistukset kävi oikeiksi mitään ei saa ilmaiseksi.Pelin puoli välin jälkeen oli tilanne lukkiutunut keskikentällä ja tiesin että omasta paikasta ei pysty tekemään mitään niin tiukka siirto oikeaan laitaan Arton avuksi mutta vastustaja oli hereillä jäi aivan moovin lopussa osuma bulkkivyöhön.Omat pelaajat pelasivat ajan loppuun ja tuloksena tasapeli.

5. Peli Steelnut-Undertaker Nopea joukkue täynnä pieniä pelaajia mistä iso apu tällä kentällä.Joukkue oli värvännyt Jerryn riveihinsä joka tiesi meidän peli tavan koska aiemmin muutaman kierroksen pelannut meillä.Taas puuttui se loppu rutistus ja tuloksena tasapeli.

6. Peli Steelnut-PPW Viimeinen peli.PPW:llä vahvistuksena pelaajia heidän seuran kilpapuolelta.

Pisteissä jo muita jäljessä,se on nyt tai sitten ensi kaudella eli nyt.Perus varma aloitus.Pelin edetessä pääsin keskellä omalle paikalleni kentän puoleen väliin ja näin kun Arto tuli fiftyyn oikealle hetkeä myöhemmin.Muutama oma ja vastustaja oli pudonnut.Arton kanssa saatiin pakotettua vasemman laidan ison kiven(tärkeä peli piste) pelaaja perääntymään taakse päin,hetkeä myöhemmin Kaista liikkui vasemmalla pitkälle eteen ja tiesin että nyt tai ei koskaan.Kaikista rauhallisuus toivomuksista huolimatta hoputin Artoa eteenpäin jotta etenemis tilaa löytyisi itselleni ja erityisesti Kaistalle joka pääsikin tuhannen taalan paikkaan ja tyhjensi kentän vastustajista.Liputus ja 3 pistettä meille.Kapteenin ratkaisut aiheutti närää mutta erittäin tärkeä voitto joka antaisi edes pienen mahdollisuuden kierroksella.

Kierroksen voiton kuittasi kuitenkin SPU ja hopean nousi Keräilyerä.Steelnuts jätettiin tylysti kotikentällä pronssille mikä hyvä suoritus sekin koska pelit oli todella tiukkoja.Pelattiin virheetöntä peliä mutta se aivan huippu rytmi jäi saavuttamatta.

Sarjataulukossa toistettiin kierroksen järjestys eli

1.SPU

2.Keräilyerä

3.Steelnuts

4.PPW

5.Undertaker

6.DMW

7.Polarpaintball

8.Wunderwaffe

9.HCS

10.Drunk monkeys

11.Creators

Monien joukkueiden tason kohoamisen huomasi kauden aikana selvästi mikä lupaa hyvää ensikauden peleihin.


 - Kimmo | Kommentoi
 4.kierros,Lappeenranta
09.08.2011 11:21 | Kimmo

 6.8 Lappeenrannan kierros.Tiukassa pistetilanteessa oli kotona jo henkisesti valmistauduttu ja koko joukkue psyykattu huippuunsa.

Pitkän välimatkan takia päädyttiin taas lähtemään jo edellis iltana.Majoituksena toimi Huhtiniemen matkailukeskuksen mökki jota voisi luonnehtia sanalla pelkistetty.Tavarat mökkiin ja pikainen evästys matkailukeskuksen ravintolassa jonka tarjonta ei päätä huimannut ja takaisin mökille.Kevyt nestetankkaus ja ajoissa nukkumaan.

Aamulla ajo pelikentälle.Tiedossa oli että kenttä on tehty sodan aikaisen Salpalinnan maastoon ja se että kentällä olisi lukuisia kallioon louhittuja juoksuhautoja.

Tavarat ulos autosta pikainen kamojen kasaus ja kenttää tutkimaan.Aiemmat tiedot piti paikkansa,kenttää reunusti kallioon louhitut juoksuhaudat molemmin puolin mutta kentän keskusta oli jätetty kokonaan luonnontilaan eikä tarjonnut ollenkaan suojaa muutamaa puuta lukuunottamatta.Planien kanssa oltiin hetken aikaa sormi suussa joskin oli selvää että pelit pelataan ja ratkaistaan juoksuhaudoissa.Kentän avoimuudesta johtuen tasapelien määrä tulisi olemaan suuri.

Ensimmäiseksi vastaan astui SPU,sarjajohtaja ja kentän rakentanut joukkue joka varmasti tiesi joka niksin kentästä,nyt jännitti.

Räväkkä alku minkä jälkeen peli pysähtyi ja lopuksi tuomarien pilli soi tasapelin merkiksi.Me emme hävinneet ensimmäistä peliä vaikka vastassa oli sarjajohtaja ja kotijoukkue.Onko kirous laantumassa?Itse olin todella tyytyväinen.

Toisessa pelissä vastassa Keräilyerä,jälleen pakko ottaa todella tarkasti sillä viime kierroksista oli opittu että yksikin häviö niin 1. sijalle ei ole mitään asiaa.Lopputuloksena tasapeli.

2 pahinta takana ja nyt pelataan.Taktiikkaa hieman muutettiin ja panoksia lisättiin.

Vastaan tuli PPW josta saatiin väännettyä voitto ei helppo mutta kaikki voitot lasketaan :D

DMW-Steelnuts selkeä voitto.

Voitosta vahvistuneina 5. peliin.Vastassa Undertaker,pelin piti olla kohtuu helppo mutta UT sai pelin lukittu eikä antanut yhtään tilaa.Liekö aavistanut meidän peliplanin?

Itse yritin ratkaista keskeltä mutta vastustajan takamies kuittasi hienon juoksuni ja heidän pelaaja yritti samaa.Tölli ja Tomi ampuivat juoksevaa pelaajaa joka pääsi kuitenkin liputtamaan,EEEIIIIIII.Tomppa oli kuitenkin mies paikallaan ja liputtajasta löytyi useampiakin osumia,mies ulos ja peli jatkui jäljellä olleen muutaman sekunnin,lopputulos tasapeli.

Viimeinen peli vastassa Polar paintball.Tutun näköiset jantterit mutta hieman hämärän peitossa kuinka tällä kentällä pelaavat.Omat kuviot oli selvät.Nopea alku ja otetaan paikat,peli lukkiutui normaaliin tapaan.Polar painosti koko ajan.Tomppa putosi ja vasemman laidan koko paine kohdistui Nikoon joka piti paikkansa ja esti vastustajan tulon.Itse olisin ollut vielä viimeisenä lukkona Nikon takana.Aika huuto kuului ja jotenkin ajattelin tasapel koska olin jo siirtynyt lukkopuolustamiseen mutta ei Arto ja tölli oli tehnyt tehokasta työtä laidassa ja vaikka Tölli oli pudonnut,mikä oli tiedossa niin Arto liputti,3 pistettä meille.Itse en nähnyt vastustajaa koko pelin aikana :(.

Pelit oli siinä,tauko alueelle huilaamaan.Ajattelin että loppusijoitus olis 2 tai 3 ja olin todella yllättynyt kun Kainulaisen Kimmo huusi hetken päästä että SPU oli pelannut viimeisen pelinsä tasan ja kierros oli meidän.Keräilyerän kanssa tultiin tasapisteisiin ja eliminaatioero ratkaisi jälleen,tällä kertaa meidän eduksi.

Lopputulokset:

1.Steelnuts 12pistettä/+6 eliminointiero

2.Keräilyerä 12/-1

3.SPU 10/+11

4.DMW 7/+6

5 PPW 5/-7

6. Under taker 4/-6

7. Polar paintball 2/-9

Kierroksen voitosta johtuen Steelnut siirtyy sarja johtoon 1 pisteen turvin.SPU ja keräilyerä 2 ja 3 tasapistein.Jännäksi menee.

Joukkue:Kimmo Tähkänen(c),Tomi Koivisto,Niko Zerlik,Jani Tölli ,Arto Piirainen

Seuraavana Nokia 3.9

Joukkue


( Päivitetty: 09.08.2011 12:10 )

 - Kimmo | Kommentoi
 3.kierros,Joensuu
03.07.2011 21:12 | Kimmo

 2.7 Joensuun kierros meinasi tehdä tepposet jo ennen lähtöä.Joukkue kärsi pelaaja kadon joka onnistuttiin kuitenkin paikkaamaan.Aiemmin oli jo huomioitu että pitkä matka saattaa aiheuttaa pelaaja katoa ja Joensuusta oli hyvissä ajoin rekrytoitu meille tuttu Jerry.

Itselläni iski vielä pari päivää aiemmin vatsa vaivoja ja vielä lähtöpäivänä pieni kuume jotka kuitenkin saatiin lääkittyä ja mies peli kuntoon.

Matkaan lähdettiin jo edellisenä iltana ja tuskaisen kuuman hotelli yön jälkeen aamulla kentälle.

Sää tiedoitus lupasi +30 ja pilvetöntä taivasta eli hiki virtaisi.

Kenttä oli tuttu jo viime vuodesta.Varusteiden pikainen kuntoon laittaminen,kapteenien kokous ja 1. peliä odottamaan.

1.peli odotukset oli että nyt se sitten voitetaan.Vastustajana oli Under taker joka näytti kuinka heidän kentällä pelataan ja niin kirouksen voima jatkuu mukanamme.

2. pelissä kohtasimme SPU:n,viime kierroksella meidän niukasti ohittaneen joukkueen jolle oli velkoja maksettavana ja ne maksettiin.Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä,pisteet Steelnutseille.

3.peli ppw forestia vastaan väännettiin vain tasapeliksi johtuen vastustajan tuuri palloista joilla pelaaja pudotti 2 samalla vanalla pudoten kyllä itsekin samalla.No saattoi olla taitoakin.

4.Wunderwaffe,Joensuun ylpeys romahti Steelnutsien edessä ja kaikki pelaajat poistettiin 1 kerrallaan ilman omien putoamisia,Loisto suoritus.Saattoi tietysti olla että järjestävä seura joutui ottamaa kierroksen organisointiin pelaajia.

5.Steelnut-Keräilyerä,odotettiin tiukkaa peliä ja se saatiin.Peli lähti hyvin käyntii vaikka meilä tippui vasen laitamies mutta homma oli hallinnassa.Itse siirryin hieman eteenpäin ja vastustaja tiukan taiston jälkeen poisti minut tylysti ja pääsi ampumaan vasemman laidan tyhjäksi ja sitä kautta liputtamaan.

6.Viimeisenä vastaan asteli Polar Paintball.Rauhallinen painostava aloitus,tätä ei ollut varaa hävitä joss meinasi sijoittua mitali sijoille.Voitto Steelnutseille

Hikisen päivän loppusijoitus hopea mikä on kohtalainen kun ottaa huomioon viime hetken pelaaja vaihdokset.Päivä osoitti taas sen että minkäänlaisiin virheisiin ei ole varaa jos meinaa kärkikolmikkoon sijoittua.

Päivän viimeisen pelin(SPU-Keräilyerä) kohdalla oli tilanne että kumpi pelin voittaa,voittaa koko kierroksen.Tasapelistä Steelnuts nousee 1. sijalle.

Lopputulokset:

1. SPU 11 pistettä/+12 eliminaatioero
2. Steelnuts 10/+5
3. Undertaker 9/-2
4. PPW Forest 8/+3
5. Keräilyerä 8/0
6. Wunderwaffe 6/-9
7. Polar Paintball 3/-9

Keräilyerän huonosta sijoittumisesta ollaan sarjataulukossa 2 tasapistein keräilyerän kanssa SPU:n johtaessa 1 pisteen erolla.

Joukkue:Kimmo Tähkänen(C),Tomi Koivisto,Niko Zerlik,Arto Piirainen,Jerry Infante

Seuraavana Lappeenranta 6.8,SPU:n kotikenttä


( Päivitetty: 03.07.2011 21:55 )

 - Kimmo | Kommentoi
 2. kierros,Kauhajoki
11.06.2011 21:20 | Kimmo

 11.6.2011 Kauhajoella pelatussa kierrokselta ei draamaa puuttunut.

Yli 30c lämmössä pelatulla kierroksella hiki virtasi.3 ilmottautuneista joukkueista ei saapunut paikalle syystä taikka toisesta.

Jo perinteikkääseen tapaan hävisimme ensimmäisen ottelun eli 1. ottelun kirous jatkaa vielä mukanamme.Kierroksen voittanutta Keräilyerää vastaan saatiin tasapeli aikaiseksi mikä on jo varsin tyydyttävä tulos vaikka toki voittoa lähdetään tavoittelemaan joka pelissä.Loput peleistä onnistuimme kääntämään voitoksi vaikka missään nimessä niitä ei helpoksi voi sanoa paitsi 1 johon saimme unelma alun Tomin pudottaessa vastustajan oikean laidan heti alusta ja peli oli ohi alle 2 minuutin.

Psyykkaus ja tietoinen panostaminen tauon jälkeiseen peliin tuotti tulosta ja uskon että olemme selättäneet tauon jälkeisen pelin kirouksen :).

Palkintojenjako tilaisuudessa Steelnuts oli hopealla mutta paluumatkalla huomattiin virhe pistelaskennassa,edt luvut oli laskettu väärin,virhe ilmoitettiin eteenpäin.SPU ja Steelnuts oli tasapisteissä,edt luku oli sama joten lopullisen sijoituksen ratkaisi keskinäinen ottelu joka oli se meidän 1. ottelu,Steelnuts jäi siis pronssi sijalle.

Pronssi oli ainakin itselleni pieni pettymys mutta toisaalta joukkue pelasi hyvin eikä selviä virheitä tehty.

Lopputuolokset:

1. Keräilyerä 23 pistettä/+9 eliminaatioero
2. SPU 22/+15
3. Steelnuts 22/+15
4. Undertaker 16/+4
5. PPW Forest 14/-16
6. DMW 13/-9
7. Drunk Monkeys 10/-18

Kuten tuloksista näkyy on kärkikolmikon erot pieniä,tällä kertaa pallo pomppi muille.

Steelnuts joukkue:Kimmo Tähkänen(c),Tomi Koivisto,Niko Zerlik,Marko Kaistamo,Petri Valkama.

Uutta matoa koukkuun ja seuraavana Joensuu 2.7.


( Päivitetty: 12.06.2011 11:16 )

 - Kimmo | Kommentoi
 1. kierros,Heinola
31.05.2011 19:21 | Kimmo

 21.5.2011 Heinolassa pelatulla kierroksella Steelnuts saavutti 2. sijan.Yleisesti ottaen Kierros meni hyvin mutta kierroksen.Voittajajoukkue Keräilyerä oli todella vahva voittaen kaikki muut paitsi Steelnuts pelin jonka Steelnuts voitti selkeästi.

Lopputulokset:

1. Keräilyerä 24 pistettä/+25 eliminaatioero
2. Steelnuts 19/+16
3. SPU 15/+11
4. PPW Forest 15/0
5. HCS 13/+5
6. DMW 10/-1
7. Creators 10/-12
8. Wunderwaffe 9/-11
9. Polar Paintball 8/-9

10. Undertaker 6/-24

Steelnuts joukkue:Kimmo Tähkänen(c),Tomi Koivisto,Jani Tölli,Niko Zerlik,Marko Kaistamo,Juho Hirvonen


( Päivitetty: 31.05.2011 22:35 )

 - Kimmo | Kommentoi©2019 steelnuts - suntuubi.com